Giften en schenkingen

Het BTH is winnaar van de Goede Doelen Actie van DekaMarkt, filiaal Santpoort-Noord!

De cheque van maar liefst 1000 euro is vrijdagmiddag 21 december overhandigd, samen met een prachtige bos bloemen.

Het geld heeft al een bestemming: nieuw linnengoed voor de gastenkamers. In het nieuwe jaar zal dit worden aangeschaft.

Iedereen die enthousiast heeft mee gespaard… BEDANKT!!!!

DekaMarkt 2012

Medewerkers Rabobank Velsen zamelen geld in voor Bijna Thuis Huis

Op 20 december 2012 mochten Annemiek de Winter, Patricia Verboom en secretaris Huib Winkel een gift in ontvangst nemen van de Rabobank Velsen ter waarde van € 2012,--.

Medewerkers Rabobank Velsen hebben met Kerst geld ingezameld voor het @bijnathuishuis. Zij wensen alle medewerkers fijne feestdagen en een goed 2013!

Rabobank 2012

RoPaRun 2009

Kiki Kastelijn met de cheque t..w.v. € 15.000,--, ontvangen namens de organisatie van de RoPaRun 2009. Het bedrag zal worden besteed aan een hoog/laagbed met toebehoren.

RoPaRun 2009

Schenking C&A IJmuiden

Bijna Thuis Huis Velsen heeft op 10 september 2009 een cheque ter waarde van €2500,= ontvangen van C&A in verband met de opening van een vestiging in de Velserhof (IJmuiden)

C&A

Geld voor Bijna Thuis Huis

Dinsdag 21 juli 2009 kwamen Martin Roest, Nicolette Slenders, Pascal Pepers en Annemieke Pepers-Slenders een geldbedrag overhandigen aan de medewerkers van het Bijna Thuis Huis.
Lees gehele artikel...

Slenders

Winkelstichting Plein 1945

Overhandiging van cheque ter waarde van €1250,= door wethouder Annemieke Korf aan penningmeester Ton Maks, ontvangen van Winkelstichting Plein 1945, t.g.v. het 55-jarig bestaan van het plein, 3 juli 2008. Secretaris Jan Zwitser van de winkelstichting kijkt geamuseerd toe.

Plein 1945