Eigen bijdrage thuis en/of verblijf Hospice

De ondersteuning door vrijwilligers bij de mensen thuis is kosteloos.

Voor verblijf, bewassing, schoonmaak en voeding in het Hospice vragen wij een eigen bijdrage per dag.

Diverse zorgverzekeraars vergoeden een eigen bijdrage vanuit een aanvullende ziektekostenverzekering. Dit is echter afhankelijk van de polisvoorwaarden. Indien 'hospicevoorziening' niet in uw aanvullende polisvoorwaarden is opgenomen, berekenen wij als eigen bijdrage een gereduceerd tarief van € 20,00 per dag. De gast ontvangt hiervoor een  factuur.

De geleverde verpleegkundige zorg in het Hospice is een AWBZ/WMO-voorziening. Het CAK is belast met het incasseren van de wettelijk verplichte eigen bijdragen. De gast ontvangt rechtstreeks een factuur van het CAK.

Zie hiervoor www.hetcak.nl