Huisvesting

Het hospice is sinds januari 2012 verhuisd naar de nieuwe locatie: het voormalige nonnenklooster De Heideberg aan de Wulverderlaan 1 te Santpoort-Noord.

Het huis wordt gekenmerkt door een ambiance, die de eigen thuissituatie zo dicht mogelijk benadert. Door de kleinschaligheid heerst er in het huis een huiselijke sfeer. De omliggende tuin is voor iedereen toegankelijk. De achtertuin biedt een zonnig terras met vijver en een apart gelegen stilteplek met nabestaandenfontein. Tevens is er een rokersgedeelte. Het huis beschikt over vier gastenkamers met eigen sanitaire voorzieningen. Daarnaast is er een logeermogelijkheid voor de naaste familie.

Er is draadloos internet aanwezig, waar gasten en hun naasten gebruik van kunnen maken. Op de gastenkamers mag alleen gerookt worden door de gasten; dus niet door de naasten. Het is verder een rookvrije omgeving!

Afbeeldingen

Via onderstaande links kunt u afbeeldingen bekijken van ruimtes in ons huis.